Per què qClinics?

Per ajudar els nostres conciutadans que viuen d’aprop les malalties genètiques.

Un sol lloc on us atendrem des de la primera sospita d’una malaltia amb base genètica, passant pel diagnòstic amb les eines més avançades, l’assessorament sobre les conseqüències, conèixer el risc dels familiars o saber quines opcions reproductives tenim a l’abast per evitar que tornin a aparèixer. L’objectiu de qClinics és acompanyar-vos en tot aquest camí.

 

Experts en genètica a la teva disposició

qGenomics Clinic està format per un gran equip de professionals mèdics i assessors genètics que fem realitat una medicina genòmica de qualitat i serveis de consell genètic. Fem de pont entre les tecnologies més avanguardistes, els metges especialistes no genetistes i el pacient, fent realitat la medicina personalitzada i de precisió centrada en l’estudi del genoma de les persones. 

La genètica arreu

La nostra visió és que molt abans del què pensem, tots nosaltres tindrem accessible la informació del nostre genoma, i serà imprescindible que siguem capaços d’entendre-la i integrar-la en la nostra atenció mèdica com una part essencial de la nostra salud i benestar.

Tenim clar que ajudant tant a pacients com als professionals de la salut a entendre la genètica, previndrem malalties i ajudarem a millorar la salut dels nostres conciutadans.

“Fem realitat la medicina genòmica
personalitzada i de precisió”

Assessorament genètic a particulars

El nostre equip de genetistes clínics, genetistes moleculars, bioinformàtics i assessors genètics garantitzen la millor atenció i més personalitzada per a cada pacient.

Concierta una cita

T’ajudem a conèixer

Si pots tenir millor resposta a certs medicaments.

Si tens un risc elevat de patir una malaltia genètica que corre per la teva família.

Quines opcions tinc per no patir la malaltia o per evitar transmetre-la a la meva descendència?

Si puedes tener mejor respuesta a ciertos medicamentos

Demana la teva visita des d’aquí

Els experts en genètica del nostre equip t’explicaran les repercussions de la teva història familiar, la utilitat potencial dels tests genètics per identificar riscos i prevenir malalties, així com en el diagnòstic i el maneig de le malalties que ja han aparegut.

sólo 149€

Soporte a profesionales médicos

Sabemos qué hay situaciones donde se agradece el apoyo de profesionales especializados con un profundo conocimiento de la genética clínica subyacente, pero que tienen muy claro que, por encima de todo, el objetivo último es ayudar a los pacientes. Orientamos y asesoramos a los profesionales sanitarios para que puedan tomar las mejores decisiones para sus pacientes.

Consultas a tres